söndag 1 mars 2009

En bra dag

Fredagen var en sådan där bra dag rakt igenom. :)

Intervjun på förmiddagen gick riktigt bra och jag fick jättefin feedback från konsultchefen som intervjuade mig. Vädret var strålande vackert med sol från en klarblå himmel, det var vindstilla och man hade vårkänning.Jag mötte upp med Tobias för lunch på fina hotell Eggers och strax innan vi fick in maten ringde HR Managern från det konsultbolag i Malmö som jag haft mest kontakt med de senaste månaderna och berättade att dom eventuellt hade ett kunduppdrag på gång till mig och bjöd mer mig till Malmö på måndag kl 10. Jag är så glad! Det är det bolaget jag helst av allt vill till. Kan det vara så att allt jobbsökarslit och alla intervjuresor äntligen är över? Jag vågar inte hoppas riktigt än, men inom mig pirrar det glatt av förväntan.

Jag strosade runt en stund på stan och gick och köpte en ny mobiltelefon. Härliga Nokia 5800 Express Music (eller Nokia Tube eller iPhone-dödaren som den också kallas) har äntligen landat i butikerna. Så här långt överträffar den mina redan högt ställda förväntningar. "Äntligen känns det som att det händer någonting med mobiltelefonerna", sa Tobias och jag kan inte mer än hålla med.

Kvällen bjöd på filmpremiär av Män som hatar kvinnor och jag blev inte besviken. Den följer boken bra och har lyckats förmedla mycket av det hemska, med starka och riktigt otäcka scener. Noomi Rapace gör ett fullkomligt strålande porträtt av Salander. Jag gick från bion upprymd och lite skakig.Resten av kvällen förflöt med bland annat Guitarr Hero och SingStar och jag kunde konstatera att Bon Jovis "Keep the faith" är en riktigt bra låt efter några Gin & Tonic... ;)

En lugn lördag med pillande på nya telefonen, ytterligare ett avsnitt av undervara Planet Earth på Blu-Ray och några hysteriska avsnitt av Little Britain fick avsluta ytterligare några härliga dagar i Göteborg.

2 kommentarer:

  1. Hmmm... jag trodde att jag la upp en kommentar här häromdagen, men måste väl ha blivit avbruten mitt i alltihop. Nåja, jag ville bara säga att jag satt här i måndags och höll tummarna för dig! Hoppas att det gick vägen i Malmö!

    SvaraRadera
  2. Tack för tumhållningen! :)

    Det gick inte hela vägen, men jag kom en bit till på väg. Nu har jag i alla fall två konsultchefer som lobbar för att hitta ett kunduppdrag till mig, så chanserna ökar ju...

    SvaraRadera