måndag 4 januari 2010

Nyårshelg


Scrapdesign: Hanna

Nytt år. Nytt decennium. Hoppas att det blir ett bra 2010.

Nyårsafton firades med Hanna, Per och Tobias hemma hos mig. Vi hjälptes åt att laga maten, en helt fantastisk trerättersmeny med oxfilé, maderiasås och chokladdessert:


Scrapdesign: Per

Efter god mat och gott vin blev det några spelrundor av karaktären sällskapsspel (Rappakalja, Rita & Gissa och Compatibility) innan vi gick ut för att titta på fyrverkerierna vid tolvslaget. Förutom att det pangades ganska bra i både Jakriborg och Hjärup hade vi fri sikt mot Lunds fyrverkerier. Hela horisonten, så långt man kunde se, fullkomligt exploderade.I fredags gick jag och Tobias på bio och såg Avatar. Trots att den var förutsägbar och något moraliserande, tyckte jag riktigt mycket om den. Ett vackert sagoäventyr med fantastiska effekter och animationer.Lördagen bjöd på ännu en speldag, den här gången tillsammans med Hanna, Per, Jonas och hans bror Johan. Det blev ett gäng klassiker: Puerto Rico, Citadels, Carcassonne och kortspel och trots att jag kom på en retlig andraplats, bara en poäng efter Johan i både Puerto Rico och Citadels (morr) var det en mycket trevlig dag.

Igår blev det en tur till IKEA ihop med Hanna och Per. Det är kul att åka dit ibland, det finns alltid lite småsaker man behöver. Sedan var det dags att städa ut julen. Ljusstakarna och stjärnorna blir kvar uppe en vecka till, men det var riktigt skönt att bli av med granen och tomtarna.

1 kommentar:

  1. Tusen tack för den trevliga nyårsfesten! :-)

    SvaraRadera