måndag 11 januari 2010

Mot ljusare tider, men kylan består

Jag var tidig på jobbet idag och kunde gå hem så att jag var hemma vid fyra. Då var det fortfarande ljust! Åh, vad härligt det var!

Dock är det fortfarande väldigt kallt. Det är egentligen hyfsat milt (tror att det var runt nollan idag), men det är blåsten som gör det! Kylan går in överallt, det spelar ingen roll hur mycket man klär på sig.

Idag har vi hyfsat med varmvatten i Jakriborg, men däremot är det ingen vidare värme i lägenheten. Det kan inte vara mer än 17 grader. Bilden på förra blogginlägget var menad som ett skämt, en rolig överdrift, men ikväll sitter jag faktiskt här framför datorn med vantar på mig. Nej, jag skojar inte. Tunna fingervantar, visserligen, men ändå. En intressant upptäckt är dock att det faktiskt går att skriva hyfsat på tangentbordet, trots vantarna.


Tur att jag har så många värmeljuslyktor!

3 kommentarer:

 1. Det är lite skrämmande att ett så nytt hus inte kan hålla sina boende varma bara för att det blir minusgrader. Och det där borde det nästan vara akutbyte på. Tur att temperaturen stigit till runt nollan nu åtminstone.

  Jag ska ner till Malmö nästa helg (22-23) för att fira en lumparkompis polisexamen och 25-årsdag. Får se om jag har tid över att titta förbi.

  SvaraRadera
 2. Det är en cirkulationspump som har gått sönder och den kommer att bytas ut på torsdag. Det är ju många lägenheter i fastigheten (ca 50 st), så jag antar att det är en ganska stor operation. Vi kommer att bli kompenserade med hyresavdrag, så jag är nöjd, trots allt. :) Jakri kan ju inte hjälpa att pumpen gick sönder...

  Det hade varit jätteroligt att träffa dig, men nästa helg åker jag (ironiskt nog) hem till Karlskrona och hälsar på. Hoppas att jag är hemma nästa gång ni har vägarna förbi!

  kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Nu har vi både värme och varmvatten igen - härligt! :)

  SvaraRadera