söndag 22 november 2009

Spel-, konsert- och osthelg

Emil kom ner med tåget igår och vi gick i samlad trupp till Bengtsons Ostaffär och valde ut fyra ostar till vår lunch-ostbricka hemma hos Hanna och Per. Vi hittade några riktigt goda ostar, speciellt förtjusta blev vi i deras lagrade herrgårdsost: "Bengtsons special - landets godaste". Nu har ju vi givetvis inte provat alla landets herrgårdsostar, men vill ändå slå ett slag för att Bengtsons faktiskt kan ha rätt. Supergod!



Efter ostlunch och glöggmys blev det en omgång Puerto Rico och ett obligatoriskt parti PLEH innan vi åt mat och sedan tog bussen till Malmö för att gå på konsert med Bo Kaspers Orkester, som spelade på KB.

Det var en bra konsert, dom är verkligen otroligt duktiga musiker! Det svängde rejält och det blev ett bra tryck i de mer populära låtarna, som En man du tyckte om, Vi sitter i samma bil och Vi kommer aldrig att dö. Jag tyckte även att dom gjorde en väldigt bra version av Brev.



Både jag och Emil sov över hos Hanna och Per för att optimera vår speltid tillsammans och vi gick och la oss nästan direkt när vi kom hem till Lund igen för att orka komma igång någorlunda tidigt med spelandet morgonen efter. Till frukost blev vi bortskämda med varma frallor och härliga smoothies.



Ute var det novembergrått och regnigt och det var otroligt härligt att spendera dagen inomhus med spel och god mat. Efter frukost väntade en rafflande Tichuomgång, följt av ett parti Citadels. Efter middagen hann vi med två spännande extrarundor av PLEH innan Emils tåg gick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar