tisdag 24 februari 2009

Det är mycket nu...

Äntligen verkar det som att allt slit med jobbsökandet lossnar. Den här veckan har jag inte mindre än 6 st intervjuer inbokade. Det är helt galet. Min vecka ser ut så här:

* Igår (måndag) hade jag en intervju på ett rekryteringsföretag i Göteborg mitt på dagen och var hemma i Karlskrona igen vid halv åtta.
* Idag hade jag en telefonintervju med ett produktbolag i Helsingborg på morgonen. Har sedan haft tvättstugan, packat om resväskan och ska springa några ärenden på stan, bland annat boka en ny Sökanderesa på Arbetsförmedlingen.
* Imorgon ska jag köra mamma till Toyota på morgon när hon ska lämna in sin bil, sedan väntar en intervju på ett konsultföretag här i Karlskrona, sedan blir det en snabblunch med Emil och därefter åker jag ner till Hjärup till Hanna och bor hos henne över natten.
* På torsdag morgon har jag en intervju på ett produktbolag i Lund och på eftermiddagen ytterligare en på ett annat produktbolag, via ett rekryteringsföretag. Jag tar tåget upp till Göteborg på kvällen.
* På fredag förmiddag har jag en intervju med ett konsultföretag i Göteborg, via ett rekryteringsföretag. På kvällen blir det biopremiär: Män som hatar kvinnor.
* Åker hem med tåget till Karlskrona på lördag och åker ut till kusinen på söndag för att fira lilla Wilma som fyller 2 år.

Vad de senaste månaderna har gett mig? Intervjurutin och en grym tågvana. ;) Nu ska det bara bli ett jobb också...

2 kommentarer:

  1. Det blir mycket tumhållande :-). Lycka till!

    (Får väl se om det går att kommentera idag, igår vägrade den .)

    SvaraRadera
  2. Det blir så där när man varit duktig med sina ansökningar. Jag hoppas verkligen att du hittar något. För min del får du gärna hitta något här i stan så att du blir kvar här. :)

    SvaraRadera