söndag 9 maj 2010

Möhippa för Hanna

Hannas och Pers bröllop närmar sig med stormsteg och i lördags ordnade vi möhippa för Hanna. Hennas syster flög in från London och bodde hos mig över natten mellan fredag och lördag för att ringa på Hannas dörr på lördagsmorgonen och överraska.



Systern tog med Hanna på SPA och efteråt ledde ledtrådarna henne till Lilla Torg i Malmö där jag och en annan tjejkompis väntade med champagne, slöja och uppdrag som ledde till fler ledtrådar.



Vi åkte från Gustav Adolfs torg till Järnvägsgatan i Limhamn, där vi var inbokade på chokladprovning på Criollo. Verkligen gott och samtidigt intressant att få lära sig om tillberedning och olika typer av kakaobönor.



Efter en snabb tillfixning hemma hos Hanna och Per bar det av med bussen in till Malmö igen, till restaurang Carib Creol vid Södervärn. Karibisk mat var alla tiders!

Efter en tur via Ice Bar svängde vi våra lurviga på klubben Deep, som kvällen till ära hade 90-talstema. Allting klaffade perfekt i vår planering och jag tror och hoppas att Hanna hade lika roligt som vi. :)


"What is love, baby don't hurt me..."

1 kommentar:

  1. Tusen tusen tack för en super-överraskning och allt roligt vi gjorde under dagen och kvällen!

    SvaraRadera