måndag 14 december 2009

"I'll make him an offer he can't refuse"

I fredags åkte jag upp till Göteborg och Tobias bjöd mig på middag på Contorni, eller "Bästa pastaresturanga i stada", som man också gärna vill kalla den.

Lördagen var vikt åt powershopping och spel. Vädret var klart, kallt och soligt och det var jättemysigt att ta sig ner på stan och gå runt lite i det julpyntade Göteborg. CHIA, Esprit och Panduro Hobby hanns med på ungefär en timme. Vid Akademibokhandeln i Nordstan satt Filip & Fredrik och signerade böcker. Jag gick en halvmeter ifrån dom. :)Efter en underbar brunch på 1852 (man fick karamellisera sin egen pannacotta!) åkte vi upp till Magnus, Sus och Torik och spelade spel resten av dagen och kvällen. Sammarbetsspel och nostalgitripp var temat och det blev Ghost Stories, Space Alert, När då då? och Shanghai.

Söndagen ägnades åt att titta på Gudfadern. Av anledningar som jag inte riktigt själv kan redogöra för finns det flera riktigt stora filmer som jag helt enkelt aldrig har sett, bland annat hade jag inte sett den här fantastiska filmen och det var verkligen på tiden! När jag är ledig runt nyår ska jag passa på att se några av de andra "måstena" som jag missat, både klassiker och några lite nyare.

1 kommentar:

  1. Tack för besöket, det var jättemysigt!!! /Sus

    SvaraRadera