söndag 17 maj 2015

London zoo och Naturhistoriska

Första heldagen begav vi oss upp till Regent Park för ett besök på London zoo. Regent Park var väldigt vacker, med massor av halvtama ekorrar.


London zoo var inte så jättestort, men alldeles tillräckligt. Dom hade byggt upp några riktigt trevliga områden och akvariet var jättefint.

Söta surikater!


Efter en glasspaus tog vi oss till närmsta tunnelbanestation och hamnade lite av en slump i spännande Camden Town med sina märkliga hus och myllrande marknad. Vi passade på att ta en obligatorisk Fish & Chips på restaurang Poppies. Enligt dom själva hade dom blivit utsedda till Londons bästa Fish & Chips-restaurang 2014. Om det var sant eller inte vet jag inte, men oavsett vad så var fisken superbt god - helt perfekt tillagad!


Efter maten styrde vi kosan mot Naturhistoriska museet. Vilken byggnad - helt fantastisk! Bilder kan helt enkelt inte göra den rättvis. Det var större och mera överväldigande än man kan föreställa sig och vi varken orkade, hann eller ville gå igenom allt. Det blev några godbitar, såsom dinosaurier och ett drontskelett.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar