söndag 6 september 2009

Återförenade!

Emil kom ner och hälsade på och jag bjöd in till spelkväll med middag. Efter att inte ha setts alla fyra tillsammans på över två månader återförenades vi äntligen!


Fina blommor från Hanna och Per

Hanna och Per har förlovat sig och fick ett Settlers i present av mig och Emil, ett Settlers som givetvis måste invigas under spelkvällen! Här är den historiska bilden när den allra första brickan läggs ut. Eftersom det var Pers (och Hannas) spel hade Emil storsint lovat Per att han skulle få lägga ut spelplanen. Per var dock väldigt snäll och lät Emil lägga ut varannan bricka.

För er som tycker att ovanstående låter lite märkligt kan jag berätta att mina kompisar tycker att halva nöjet med Settlers är att lägga ut spelplanen. Detta är ingenting som jag hittar på. :)I övrigt fortsked kvällen med ett rafflande Tichuparti och så förstås en omgång PLEH!

3 kommentarer:

 1. Vad är PLEH? Är det någon variant av det där kortspelet med sjuan?

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för det fina Settlers-spelet med "krokodilerna", hi hi :)
  Nu är vårt hem komplett! :-)
  Settlers 4-ever! ;)

  Många kramar,
  "the obsessed" (a.k.a. Per & Hanna)

  SvaraRadera
 3. Tobias: ja, PLEH är den där varianten på 7:an som er familj kallar jazz, fast vi spelar den ganska annorlunda. Att vi kallar det PLEH kommer av våra initialer, som ju bildar "HELP", men refererar till ett klassiskt Vänner-avsnitt där vännerna har fått soppatorsk i ödemarken och Joey lägger ut "PLEH" med pinnar så att en helikopter ska se det från luften...hihi! ;)

  Hanna: det var så lite så!! Klart att ni ska ha ett Settlers också! :D kram!

  SvaraRadera