söndag 5 april 2009

Flyttpackning

Jag har börjat komma in i vardagen. Det är allt från att jag har kommit in i jobbet så smått och lärt känna kollegorna lite mer, till att jag känner mig mera hemma i lägenheten samt att jag börjar hitta lite i Lund med omnejd, både med bilen och till fots. Miljöombyte är roligt och lite spännande, men också väldigt energikrävande. Det känns bra att ha kommit förbi den där första tröskeln. Jag är inte längre helt förbi av trötthet på kvällarna, utan orkar hitta på saker. Det är väldigt skönt.

Det har verkligen varit otroligt fint väder nu några dagar. Jag har varit hemma i Karlskrona och flyttpackat hela helgen, men passade på att åka ut till föräldrarna på lördagseftermiddagen och tvätta bilen i vårsolen. Fredagen bjöd även på en liten After work med mestadels gamla UIQ:are. Det var ett glatt återseende.

Sviterna efter helgens packande är (förutom en trött rygg) att jag ser ut som en bilmekaniker. Glas, porslin och prydnadsaker kräver packmaterial i form av tidningspapper och efter en hel helgs bläddrande och rivande i BLT, Ny Teknik och Commersen vill trycksvärtan inte riktigt släppa. Fingertopparna och speciellt nagelbanden är fortfarande svarta. Det är inte jättesnyggt......tada! "Dagens I-landsproblem!" ;)

2 kommentarer:

  1. Jag vet inte om det här tipset kommer för sent men efter min senaste flytt upptäckte jag hur underbart packpapper (typ http://www.flyttmaterial.se/Shop/Index.php?sArtId=9991) är. Värt varenda krona, allt (inklusive jag själv) kommer fram rent och snyggt och man slipper diska det första man gör (-:

    SvaraRadera
  2. Om du undrar varför min kommentar kom två gånger (eller kanske inte alls) så är det för att det tog mig ett tag att klura ut vad "Kommentti näytetään hyväksynnän jälkeen." betyder.

    Webbsiter som tror de vet vilka språk jag förstår...

    SvaraRadera