lördag 24 januari 2009

12 omgångar 7:an

Vi var några stycken från teamet på UIQ som träffades och lunchade igår och några av oss bestämde oss för att ta en After Work på kvällen. After Not Work var det väl i och för sig för de flesta av oss, men konceptet var ju det samma. Det var väldigt trevligt och vi åt och drack och fröjdades. Vi var inte ensamma, två andra UIQ-sällskap hade fått samma idé och Fox & Anchor bestod till största delen av avdankade UIQ:are.

"Fröjdades" förresten, det är ett sådant där ord som man inte använder längre, ungefär i samma genre som "förnämlig" och "annorstädes"...

Hur som helst! Vid halv åtta fick Hanna och jag den briljanta idén att vi skulle hem till henne och dricka Gin & Tonic och utmana varandra i På spåret. Jag inser att det är grym tantvarning att gå från en After Work vid halv åtta för att titta på På spåret, men det bryr jag mig inte om! ;) Emil hängde också med och Per kom hem vid tiotiden efter att ha varit ute med sina kollegor vilket innebar: spelläge! Dock var vi vid det laget långt ifrån benägna att spela någonting avancerat, så istället spelade vi "7:an" i 12 omgångar. Per vann för övrigt och har därmed brutit sin förbannelse vad gäller det kortspelet.

1 kommentar:

  1. Men du, vad kul att du är tillbaka! Jättetrist med UIQ, jag följde rubrikerna och artiklarna och tänkte på dig. Det låter ju lovande med två spännande jobb inom horisonten! Lycka till! Nu åker du upp på min "att följa" lista på bloggen igen. :-) (fortfarande med näsa...)

    SvaraRadera