söndag 21 februari 2010

En svensk som skäms

Som f.d. schlagernörd är det med tungt hjärta jag tagit del av årets rent ut sagt bedrövliga deltävlingar i Melodifestivalen. Deltävling 3 igår var dock riktigt hyfsad. Jag tyckte att både Alcazar, Darin och Crucified Barbara var proffsiga och hade bra låtar.

Ändå är det ett flickband som låter som en korsning mellan Sarek och The Pinks som går vidare till final med flest röster, tillika med en låt som mer eller mindre är en kopia (nåja) av Alexander Rybacks fiollåt från i fjol. Precis som att det skulle funka två år i rad...

Jag fattar INGENTING! Eller som mamma sa: "Svenska folket är inte kloka i huvudet!".

2 kommentarer:

  1. Fattar inte vad som har hänt med melodifestivalen! T o m jag är ointresserad och oengagerad. Såg tyvärr inte Timoteij, eftersom vi tittade på OS, men slog över lagom till Darin, och tja han gick ju vidare bara för att han är Darin. Låten var bara så där, inte så bra som jag hade hoppats Kram :-)

    SvaraRadera
  2. Du missade ingenting med Timotej och du lär ju få höra den under finalen. Jag tyckte inte heller att Darins låt var i toppklass, men det var helt okej och han är proffsig. Sätter mitt hopp till Peter J!

    SvaraRadera