söndag 26 juni 2011

Ladugårdsmarken

Det har inte hänt så mycket här på Bloggen på ett tag och det beror helt enkelt på att jag inte riktigt orkat eller haft tid att blogga. Mitt nya jobb är spännande och roligt, men tar rätt mycket energi och på kvällar och helger har A och jag haft fullt upp med flytten till vår gemensamma 4:a.

Det har varit packande, planerande, bärande, plockande, fixande, flyttande, rensande, släpande, organiserande, monterande, donande, borrande, städande, städande och städande kombinerat med ett gäng turer till IKEA och till tippen. Förutom själva flyttlassen blev det säkert ett 15-tal turer med bilarna fram och tillbaka mellan gamla lägenheterna och den nya med allt möjligt småplock. Jag ska inte sticka under stol med att det har varit skitjobbigt, men nu är vi på plats! Det känns toppen och jag trivs jättebra med både lägenheten och läget.

Vi bor i utkanten av Ladugårdsmarken och har en näst intill milsvidd utsikt över åkrarna och fälten norr om Lund från vår stora balkong.

Det blev en hel del pysslande för att få ihop möbleringen, men vi är jättenöjda med slutresultatet. Vi har möblerat lite okonventionellt och klämt in dubbelsängen i ett av de mindre sovrummen för att ge plats åt ett biorum i det största sovrummet. Där sitter vi varje kväll och kollar film och TV-boxar i Blue-ray på nya projektorn med nytt ljudsystem och det är riktigt, riktigt najs. Bättre än riktig bio. :) TV-seriemässigt har det varit mycket Spartacus och Band of Brothers den sista tiden.

Såhär i efterhand kan jag inte rekommendera att flytta samtidigt som man byter jobb, men det är inte alltid man kan styra sådant. Nu är det bara en vecka kvar till semestern - den är verkligen efterlängtad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar