onsdag 27 april 2011

SPA och shopping i Göteborg

A och jag åkte upp till Göteborg över påskhelgen på en SPA- och shoppinghelg. Vi började med att hälsa på Peter, Lea och lille Ulrik och ta en våffel- och glassfika tillsammans med dom vid mysiga Slätta Damm.Peter och Leas lägenhet ligger ett knappt stenkast till hotellet. Vi bodde på St Jörgen Park Resort, samma hotell som i somras. Hotellet är en riktig favorit, framförallt för sitt härliga SPA och fina frukostbuffé. Eftersom det ligger lite utanför stan är det även lätt att ta bilen dit.

(Bilder på hotellet och SPA:et kommer från St Jörgen Park Resorts hemsida).Det är så underbart att simma i den fina uppvärmda poolen, man uppfylls stillhet och får sinnesfrid.Extra avkoppling blir det sedan i SPA-avdelningen med sina olika basturum och relaxpooler. Förra gången var Caldariebastun min favorit, den här gången tyckte jag extra mycket om att ligga och koppla av i Kristall- och aromabastun.

I Kneipp-poolen går man runt sakta och växelvis in i det varma respektive kalla området. Det är jättebra för blodcirkulationen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar